Totul despre Irigator bucal lidl: Preț, calitate și detalii

Cuprins articol

irigator bucal lidl

Cu irigator bucal Lidl, beneficiați de o opțiune eficientă și accesibilă pentru o igienă orală superioară. Acest dispozitiv avansat asigură curățarea precisă a zonelor de acces dificil, oferind opțiuni reglabile pentru intensitatea jetului de apă. Cu un design practic și caracteristici inovatoare, acest irigator bucal reprezintă o soluție convenabilă și rentabilă pentru îngrijirea dentară de înaltă calitate.

Caracteristici pentru irigator bucal Lidl:

  1. Performanță superioară pentru o igienă orală completă și eficientă.
  2. Tehnologia avansată asigură curățarea în profunzime a zonelor greu accesibile, unde periuta de dinți obișnuită nu poate ajunge.
  3. Opțiuni de reglare a jetului de apă, cu trei trepte de intensitate, inclusiv moduri Soft pentru masaj gingival stimulator și Normal pentru o curățare zilnică temeinică.
  4. Funcționalitate Jet care îndepărtează resturile de alimente persistente, asigurând o igienă orală superioară.
  5. Rezervorul de apă, ușor de umplut, integrat în mâner pentru o experiență de utilizare confortabilă și practică.
  6. Două capete cu duze prevăzute cu inele identificatoare colorate pentru o utilizare personalizată și îmbunătățită.
  7. Design versatil care permite și montarea pe perete, facilitând accesul și economisind spațiu. Kit-ul de montare este inclus.
  8. Funcționare fiabilă datorită acumulatorului Li-Ion de 3,7V, 800mAh, care asigură o durată de utilizare îndelungată.
  9. Rezervorul de apă de 130 ml permite o utilizare neîntreruptă pentru o perioadă mai lungă de timp.
  10. Include două capete suplimentare pentru o înlocuire facilă și durabilă, asigurând igienă orală optimă pe termen lung.
Irigator bucal lidl NEVADENT cu acumulator

Recomandarile noastre similare cu irigator bucal lidl

Descoperă și alte produse excelente pentru igiena orală la prețuri accesibile! Optează pentru irigatoarele și dusurile bucale din lista noastră, garantându-ți o experiență superioară de curățare a cavității bucale și gingiilor sănătoase.

Cateva detalii despre Nevadent producator irigator bucal lidl

Nevadent este o marcă de produse de igienă orală care a fost oferită în magazinele Lidl. Această marcă s-a remarcat prin furnizarea de produse de calitate la prețuri accesibile, ceea ce a atras atenția consumatorilor. Printre caracteristicile sale notabile se numără designul ergonomic, tehnologia avansată de curățare a dinților, variatele setări personalizate pentru a satisface diversele nevoi ale utilizatorilor și accesibilitatea generală. Produsele Nevadent, precum acest nevadent irigator bucal lidl, au primit, de asemenea, feedback pozitiv din partea utilizatorilor, ceea ce le-a consolidat poziția pe piață.

Irigator bucal lidl pret

Descoperă acum prețul imbatabil al irigatorului bucal de la Lidl, disponibil în jur de 130 de lei, pentru a te bucura de o igienă orală completă la un cost avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *