Dus bucal oral b oxyjet md20

Cuprins articol

dus bucal oral b oxyjet md20

Brandul Oral-B este unul dintre cele mai prestigioase din sectorul igienei dentare. 

Nimeni nu este surprins că irigatorul lor dentar Oxyjet (Dus bucal oral b oxyjet md20) este numărul 1 recomandat de stomatologi și preferat de utilizatori.

Caracteristici dus bucal oral b oxyjet md20

Un model unic, care folosește tehnologia exclusivă Oral-B, Oxyjet și are, de asemenea, toate aceste caracteristici:

 • Dimensiuni: 17,09 x 18,8 x 23,19 cm
 • Greutate: 1,2 kilograme
 • Capacitate rezervor: 600 ml.
 • 4 capete Oxyjet.
 • Sursa de alimentare: O baterie Litiu Ion (Inclusa) + Conexiune la curent electric.
 • Culori: Albastru/Alb.
 • Tehnologia Oxyjet, care produce microbule de aer purificat pentru a contribui la sănătatea gingiilor.
 • Vă permite să reglați presiunea apei cu selectorul de control al presiunii.

Beneficiile acestui irigator bucal oral b oxyjet

irigator bucal oral b oxyjet

Periajul nu este întotdeauna suficient pentru a vă menține gingiile sănătoase, dar irigatorul Oral B Oxyjet le curăță și le masează eficient. Datorită tehnologiei cu microbule, acest dispozitiv poate ucide bacteriile dăunătoare și poate curăța adânc sub linia gingiei. În plus, poate îndepărta ușor resturile alimentare din anumite zone. Irigatorul bucal Oral B Oxyjet oferă o experiență de curățare personalizată cu controlul reglabil al presiunii și caracteristicile jetului. Acest dispozitiv este conceput pentru a oferi o senzație de curat și proaspăt și poate fi folosit cu sau fără apă de gură ca o completare ideală pentru periajul zilnic.

De ce un irigator bucal oral b md20 are acest pret?

Modelul Braun conceput de Oral-B este inimitabil. Se distinge de concurenta prin folosirea tehnologiei Oxyjet, care imbogateste apa cu microbule care creeaza o senzatie placuta de masaj pe gingii.

Toate acestea sunt posibile datorită capului, cu vârful ceva mai mic, care facilitează expulzarea acestor bule. În plus, vă permite să reglați presiunea apei în funcție de nevoile utilizatorului.

Un complet doi în unu: În timpul curățării dinților, masează gingiile astfel încât acestea să rămână puternice și sănătoase, evitând astfel probleme precum sângerarea gingiilor sau acumularea de tartru.

Irigator bucal md20 alb albastru

Irigator bucal Oxyjet de la Oral-B, cel mai recomandat brand de periuțe de dinți din lume.

Toate avantajele irigatorului bucal Oral B cu tehnologie Oxyjet

Acestea sunt toate avantajele pe care le oferă acest irigator bucal profesional desktop:

 1. Tehnologia Microbubble: marele său atu, o tehnologie care emite bule microscopice care ajung în orice parte a gurii, producând în același timp o senzație de masaj plăcută și moale pe gingii. Perfect pentru persoanele cu sensibilitate dentară.
 2. Curățare blândă: Aparatul dispune de un sistem de irigare rotativ (responsabil cu generarea de microbule), care contribuie la îmbunătățirea sănătății gingiilor, producând în același timp o senzație blândă de masaj.
 3. Curățarea dintre dinți: Acest irigator garantează o curățare între dinți cu 50% mai eficientă decât ața dentară clasică.
 4. Niveluri de putere diferite: Puteți regla puterea apei cu până la 5 niveluri de presiune. Pentru cei foarte sensibili, nivelul recomandat este 1. Dacă trebuie să îndepărtați resturile de alimente sau să curățați în profunzime un aparat dentar, creșteți puterea la nivelul 5.
 5. Rezervor de capacitate mare: Rezervorul sau de 600 de mililitri garanteaza o curatare intrerupta intre 90 si 160 de secunde, in functie de nivelul de putere.
 6. Simplu de utilizat: În timp ce alte irigatoare orale au funcții multiple care vă pot implica puțin, acesta este foarte simplu. Este atât de simplu încât chiar și cel mai mic din casă va învăța să-l folosească rapid.
 7. Lungimea cablului: Lungimea cablului este perfectă, aproape de 1 metru. Nu va trebui să faci mișcări bruște sau să ajungi în poziții incomode pentru a-l folosi.
 8. Ușor de curățat: acest dispozitiv este proiectat să reziste la contactul cu apa. Nu vă faceți griji că îl udați în timpul curățării.
 9. Se poate folosi apa de gura: Daca se doreste, putina apa de gura poate fi amestecata cu apa, pentru a asigura o curatare mai eficienta.
 10. Două tipuri de jet: Din mânerul irigatorului puteți selecta două tipuri de jet. Monojetul va servi pentru curățarea unor zone specifice, iar multijetul pentru masajul gingiilor.

Produse asemanatoare cu irigator bucal oral b md20

Recenzi reale irigator bucal oral b oxyjet

irigator bucal oral b oxyjet (1)
irigator bucal oral b oxyjet (1)
irigator bucal oral b oxyjet (2)

Comanda dus bucal oral b oxyjet md20

Irigator bucal Oxyjet de la Oral-B, cel mai recomandat brand de periuțe de dinți din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *