Dus bucal waterpik ultra wp 100

Cuprins articol

Dus bucal waterpik ultra wp 100

Dusul bucal Waterpik Ultra WP-100 este unul dintre modelele populare ale brandului Waterpik și este cunoscut pentru performanța sa în curățarea eficientă a gurii și a gingiilor utilizând un jet puternic de apă

De ce să achiziționezi un dus bucal waterpik ultra wp 100?

1. Performanță superioară în igiena orală: Dusul bucal Waterpik Ultra WP 100 oferă o performanță excepțională în curățarea cavității bucale. Cu ajutorul jetului puternic de apă, acesta îndepărtează eficient placa bacteriană și resturile alimentare dintre dinți și sub gingii, acolo unde periajul obișnuit sau folosirea atei dentare nu pot ajunge în mod eficient.

2. Sănătate gingivală îmbunătățită: Este dovedit clinic că utilizarea regulată a dusului bucal Waterpik Ultra WP 100 contribuie la îmbunătățirea sănătății gingiilor. Prin utilizarea acestuia, există o reducere semnificativă a plăcii bacteriene și o îmbunătățire a sănătății gingiilor, comparativ cu metodele tradiționale de igienă orală.

3. Versatilitate și adaptabilitate: Aparatul este dotat cu mai multe accesorii și capete interschimbabile, precum vârfuri pentru implanturi, coroane dentare sau pentru curățarea pungilor parodontale. Această versatilitate îl face ideal pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui utilizator.

4. Ușor de utilizat și ergonomic: Waterpik Ultra WP-100 are un design ergonomic și intuitiv, ușor de manevrat și folosit în rutina zilnică de igienă orală. De asemenea, oferă opțiuni ajustabile pentru presiunea jetului de apă, astfel încât să poți adapta nivelul de curățare în funcție de preferințele personale.

5. Recomandat pentru persoanele cu lucrări dentare specifice: Pentru cei care au implanturi dentare, coroane sau lucrări stomatologice specifice, dusul bucal Waterpik Ultra WP-100 este esențial pentru menținerea igienei orale optime în jurul acestor lucrări. Este clinic demonstrat că acest dispozitiv oferă o curățare mai eficientă și mai delicată în aceste zone sensibile.

6. Experiență proaspătă și plăcută: Utilizarea acestui aparat lasă o senzație de prospețime și curățenie în gură, oferind o experiență plăcută și satisfăcătoare după fiecare utilizare.

7. Fiabilitate și calitate: Waterpik este un brand recunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate în domeniul igienei orale. Waterpik Ultra WP-100 este un model apreciat și fiabil, recunoscut pentru performanța sa și pentru rezultatele eficiente în îngrijirea orală.

Achiziționarea unui dus bucal Waterpik Ultra WP-100 poate fi considerată o investiție în sănătatea orală a întregii tale familii, oferindu-ți o igienă orală superioară și rezultate eficiente în îngrijirea cavității bucale.

calin radu
Review cumparator eMAG
Read More
L-am cumparat de puti timp, dar isi face treaba bine, pana acum.
Curatirea interdentara este superioara cu acest aparat.
I-l folosesc pe treapta 4 si este suficient pt mine, cu capul ortodentar.
Lipsa Eduard Vlad
Review cumparator eMAG
Read More
Multumit de raportul calitate pret
Antal Claudia
Review cumparator eMAG
Read More
Este modern, ușor de folosit, igienic, doar ca as fi dorit ca viteza la ultima treapta sa fie mai mare.
Previous
Next

Iată câteva caracteristici ale acestui Irigator/Dus bucal Waterpik Ultra WP-100

Achiziționând irigatorul bucal WP 100 de la marca Waterpik, veți avea acces la toate caracteristicile:

 • Dimensiune: 20 x 10 x 23 cm.
 • Greutate: 800 grame.
 • Capacitate rezervor: 600 ml.
 • Sursa de alimentare: La retea.
 • Material: policarbonat.
 • Rezistenta la apa IPX7
 • 10 niveluri de presiune.
 • 2 moduri de utilizare.
 • Include 6 varfuri
 • Disponibil în două culori

Varfurile care sunt incluse in acest pachet cu dus bucal waterpik ultra wp 100 sunt urmatoarele:

 • 1 x cap periuta dinti TB-100E;

5 x varfuri curatare distribuite astfel:

 • 2 varfuri clasice (JT-100E) – pentru utilizare generala;
 • 1 varf ortodontic (OD-100E) – pentru coroane, punti, fatete si aparate ortodontice;
 • 1 varf indepartare a placii bacteriene si a tartrului dentar (PS-100E) – pentru implanturi si lucrari stomatologice;
 • 1 varf „Pik Pocket ” (PP-100E) – pentru curatarea pungilor parodontale.

 

Accesorii compatibile cu acest dus bucal waterpik ultra wp 100:

 • JT-100E – varf clasic;
 • OD-100E – varf ortodontic;
 • PP-100E  – varf „Pik Pocket”;
 • PS-100E – varf  Plaque Seeker™;
 • TB-100E  – cap periuta;
 • TC-100E – curatator pentru limba;
 • TS-100E – pachet cu 6 varfuri + cutie stocare;
 • THK-100 – kit inlocuire maner.

Cum se folosesc varfurile pentru dus bucal waterpik ultra wp 100:

 • JT-100E – varf clasic

Acest varf este destinat uzului general. Este eficient în curățarea profundă între dinți și sub gingii. S-a dovedit clinic a fi de două ori mai eficient decât ata dentară în îmbunătățirea sănătății gingiilor.

 • OD-100E – varf ortodontic

Periuta inovatoare conică de la varful OD-100E îndepărtează placa bacteriană greu accesibilă în jurul bratelor și firelor ortodontice. De asemenea, ajută la eliminarea bacteriilor și a resturilor alimentare din jurul dinților și sub gingii.

 • PP-100E – varf „Pik Pocket „

Pentru curățarea pungilor parodontale, se folosește varful moale de cauciuc al PP-100E, conceput pentru clătiri terapeutice la presiune scăzută a gingiilor.

S-a dovedit clinic că varful „Pik Pocket” accesează 90% dintr-o pungă parodontală de 6 mm.

 • PS-100E – varf Plaque Seeker™

Varful Waterpik Plaque Seeker PS-100E este destinat îngrijirii implanturilor, coroanelor, podurilor și altor lucrări stomatologice.

Este dovedit clinic o eficiență dublă în îmbunătățirea sănătății gingiilor în jurul implanturilor folosind varful Plaque Seeker®, comparativ cu folosirea atei dentare.

Cu cele trei suvite subțiri ale periutei, se poate accesa placa încăpățânată din jurul implanturilor, coroanelor, podurilor și altor lucrări stomatologice care sunt susceptibile la acumularea plăcii.

 • TC-100E – curatator pentru limba

Pentru o respirație proaspătă, cu o acțiune blândă de rașuire, Waterpik® Tongue Cleaner TC-100E elimină bacteriile și compușii cu sulf care locuiesc pe limbă și provoacă respirația urât mirositoare.

Îmbunătățiți respirația urât mirositoare cu varful de curățare a limbii, special conceput pentru a elimina bacteriile care provoacă respirația neplăcută.

70% din mirosul bucal este cauzat de bacteriile din zona greu de atins a limbii. Forma de lingură conturată captează eficient și îndepărtează bacteriile care provoacă respirația urât mirositoare.

Acest design patentat oferă jeturi de apă care umezesc limba și înlătură bacteriile.

Dus bucal waterpik ultra wp 100 alb albastru

Sistem de apă sub presiune pentru a ne îmbunătăți igiena bucală prin curățarea în zonele în care se află periile.

Avantajele acestui dus bucal waterpik ultra wp 100

Este important să reții că, deși Waterpik Ultra WP 100 este un aparat popular și apreciat de mulți utilizatori, este întotdeauna recomandat să consulți și să compari mai multe opțiuni și să iei în considerare nevoile tale personale înainte de a face o achiziție.

 1. Presiune ajustabilă: Waterpik Ultra WP 100 oferă mai multe setări de presiune, permițând utilizatorului să regleze jetul de apă în funcție de preferințe. Acest lucru este util pentru persoanele cu sensibilitate gingivală sau pentru cei care au nevoie de o presiune mai mare pentru curățarea intensivă.

 2. Rezervor mare de apă: Dispune de un rezervor de apă destul de mare, care permite utilizarea continuă fără a fi nevoie să reumpli rezervorul în timpul utilizării.

 3. Accesorii multiple: Vine cu diferite capete interschimbabile pentru a permite utilizatorului să adapteze jetul de apă pentru curățarea dintre dinți, gingii și pentru tratamente speciale, cum ar fi curățarea cu apă și gură.

 4. Eficiență în îndepărtarea plăcii bacteriene: Este eficient în îndepărtarea resturilor alimentare și a plăcii bacteriene dintre dinți și în jurul gingiilor. Această eficacitate poate contribui la menținerea sănătății gingiilor și a sănătății generale a cavității bucale.

 5. Design ergonomic: Acest Dus Bucal Waterpik Ultra WP 100 are un design ergonomic și compact, ușor de manevrat și de utilizat în timpul igienei orale zilnice.

 6. Fiabilitate și popularitate: Waterpik este un brand recunoscut și fiabil în domeniul igienei orale, iar modelul Ultra WP-100 a primit recenzii pozitive și este apreciat de mulți utilizatori pentru performanța sa.

 7. Întreținere ușoară: Curățarea și întreținerea acestui aparat sunt relativ simple și nu necesită prea mult efort.

dus-bucal-waterpik-ultra-wp-100

Beneficiile folosirii zilnice unui dus bucal waterpik wp 100

Care sunt beneficiile includerii unui irigator bucal precum modelul Waterpik Ultra WP 100 în rutina zilnică de igienă dentară?

 • Îndepărtarea eficientă a plăcii bacteriene: Aparatul îndepărtează placa bacteriană din zonele tratate cu o eficiență de până la 99,9%, contribuind astfel la menținerea unei igiene orale excelente.

 • Gingii mai sănătoase: A fost dovedit clinic că acest aparat oferă o eficiență cu până la 50% mai mare în îmbunătățirea sănătății gingiilor în comparație cu utilizarea atei dentare, promovând astfel sănătatea și sănătatea gingiilor.

 • Ideal pentru implanturi: Este clinic demonstrat că aparatul are o eficiență dublă în îmbunătățirea sănătății gingiilor în jurul implanturilor folosind vârful Plaque Seeker®, comparativ cu utilizarea atei dentare, făcându-l ideal pentru întreținerea sănătății implanturilor dentare.

 • Esential pentru coroanele dentare: Studiile clinice au arătat o eficiență triplă în îndepărtarea plăcii bacteriene din jurul coroanelor folosind vârful ortodontic, în comparație cu utilizarea atei dentare, oferind un plus de curățare și îngrijire pentru coroanele dentare.

 • Curățare profundă între dinți și sub gingii: Dispozitivul elimină placa bacteriană și resturile alimentare intrate adânc între dinți și sub gingii, acolo unde periajul normal sau folosirea atei dentare nu poate ajunge eficient.

 • Senzație de proaspăt și curat: Folosirea acestui aparat lasă în gură o senzație incredibilă de prospețime și curățenie, oferind o experiență plăcută după utilizare.

 • Excelent pentru persoanele cu implanturi și cu coroane dentare: Este recomandat pentru persoanele care au implanturi dentare sau coroane, deoarece are capabilitatea de a oferi îngrijirea și curățenia necesară pentru aceste tipuri de lucrări dentare, asigurându-le menținerea în condiții optime de igienă orală.

Dus bucal waterpik ultra wp 100 alb albastru

Sistem de apă sub presiune pentru a ne îmbunătăți igiena bucală prin curățarea în zonele în care se află periile.

Doctorul recomanda folosirea unui dus bucal waterpik ultra wp 100

Dacă încă mai aveți îndoieli dacă acest irigator de birou este cel mai potrivit pentru dvs., cu siguranță următorul video vă va convinge să îl cumpărați:

Cum să folosiți dusul bucal waterpik wp 100

Mecanismul său este destul de simplu, dar haideți să vă indicăm pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a-l folosi corect:

 1. Deschideți capacul rezervorului pentru a-l umple cu apă. Dacă suferiți de sensibilitate dentară, vă sfătuim să folosiți apă călduță.
 2. Așezați capul pe care doriți să îl utilizați pe irigator. Doar apăsați puțin până auziți un „clic”.
 3. Selectați modul de utilizare apăsând comutatorul din lateral.
 4. Rotiți roata la nivelul de presiune pe care doriți să îl utilizați. Ca să vă faceți o idee, nivelul 1-3 este pentru cei cu dinți sensibili sau pentru copii, 4-6 are un nivel de putere mediu, 7-8 este pentru curățarea bracket-urilor sau a spațiilor dificile și 9-10 pentru o curățare completă a gurii .
 5. Aplecați-vă puțin peste chiuvetă (atunci când râul intră în contact cu dinții voștri, pe chiuvetă va cădea multă apă).
 6. Schimbați poziția irigatorului de la OFF la ON pentru a-l porni.
 7. Pentru a vă curăța corect gura, urmați linia trasată de gingii pe dinți. Dacă doriți, puteți adăuga puțină clătire în apă, aproximativ 20-40 ml cel mult. Dar amintiți-vă că va trebui să curățați rezervorul după ce îl utilizați.

Produse asemanatoare cu dus bucal waterpik ultra wp 100

Caracteristicile produsului:

 • 7 varfuri.
 • Sistem avansat de control al presiunii cu 10 setari.
 • Capacitatea rezervorului de 90+ secunde.
 • Buton pornit / oprit pentru controlul apei pe maner.
 • 2 Moduri de functionare – Modul Floss si Modul Hidro-Pulse.
 • Cronomentru de 1 minut cu reglaje la 30 de secunde.
 • Indicatoare cu LED.
 • Cutie pentru a pastra varfurile irigatorului.

Varfurile care sunt incluse in acest pachet sunt urmatoarele:

 • 1 x cap periuta dinti (TB-100E).
 • 6 x varfuri curatare distribuite astfel:
 • 3 varfuri clasice (JT-100E) – pentru utilizare generala.
 • 1 varf ortodontic (OD-100E) – pentru coroane, punti, fatete si aparate ortodontice.
 • 1 varf indepartare a placii bacteriene si a tartrului dentar (PS-100E) – pentru implanturi si lucrari stomatologice.
 • 1 varf „”Pik Pocket „” (PP-100E) – pentru curatarea pungilor parodontale.

CARACTERISTICI TEHNICE

 • Tip: miscare Ultrasonica
 • Numar pulsatii/min: 1400
 • 10 trepte intensitate
 • 6 x Capete irigator
 • 3 capete standard – uz general – pentru utilizarea dusului bucal de intreaga familie
 • 1 varf  pentru irigarea adanca subgingivala.
 • 1 varf  – ortodontic – pentru masaj gingival si ideal pentru cei ce poarta aparate ortodontice.
 • 1 varf “Tongue scraper” pentru curatarea zonei limbii, indepartarea bacteriilor si imbunatatirea circulatiei.
 • Presiune maxima: 6.1 atm
 • Capacitate rezervor apa: 600 ml
 • Tip alimentare: La retea, 110-240V AC 50/60Hz
 • Lungime cablu: (m) 1.8

 

Produsul include 6 capete de curatare:

 • 3 capete standard – uz general – pentru utilizarea dusului bucal de intreaga familie,
 • 1 varf  pentru irigarea adanca subgingivala.
 • 1 varf  – ortodontic – pentru masaj gingival si ideal pentru cei ce poarta aparate ortodontice.
 • 1 varf “Tongue scraper” pentru curatarea zonei limbii, indepartarea bacteriilor si imbunatatirea circulatiei.

Recenzi reale dus bucal waterpik ultra wp 100

recenzii dus bucal waterpik ultra wp 100
recenzie dus bucal waterpik ultra wp 100

Comanda dus bucal waterpik ultra wp 100

Sistem de apă sub presiune pentru a ne îmbunătăți igiena bucală prin curățarea în zonele în care se află periile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *