Dus bucal philips sonicare airfloss ultra white hx8331 01 led

Cuprins articol

Aparat de curatare interdentara Philips Sonicare AirFloss HX8331 01 1 cap de curatare, 1 maner, Alb Gri

Descoperă puterea extraordinară a noului dus bucal Philips Sonicare Airfloss Ultra white hx8331 01 led, dispozitivul care te va impresiona cu beneficiile sale extraordinare. Dovedit clinic că îmbunătățește sănătatea gingiilor în mod egal cu ata dentară, acesta este răspunsul perfect pentru o igienă orală superioară.

Alege Philips Sonicare AirFloss Ultra și fii în pas cu tehnologia modernă în materie de îngrijire orală. Nu rata ocazia de a experimenta această revoluție în curățarea gingiilor.

Comandă chiar acum și fii gata să zâmbești cu încredere!

Ce caracteristici are un dus bucal philips sonicare airfloss ultra white hx8331 01 led?

Un model unic, care folosește Tehnologie unica cu jet de aer si micro-picaturi și are, de asemenea, toate aceste caracteristici:

  • Numar capete incluse: 1
  • Continut pachet: 3 x Capete, 1 x Irigator
  • Numar programe: 1.
  • Culoare: Gri / Alb
  • Numar trepte de presiune: 3

Ce beneficii are dus bucal philips sonicare airfloss ultra white hx8331 01 led?

Eliminare de pana la 99,9% a placii bacteriene***

AirFloss Ultra elimina pana la 99,9 % din placa bacteriana in zonele tratate.***

Tehnologie unica cu jet de aer si micro-picaturi

Rezultatele noastre dovedite clinic sunt posibile datorita tehnologiei unice care combina aerul si apa de gura sau apa simpla pentru a curata eficace, dar delicat, spatiile dintre dinti si de-a lungul liniei gingiei.

O modalitate usoara de a deprinde un obicei sanatos

Curatarea spatiilor dintre dinti este foarte importanta pentru sanatatea orala in general. AirFloss Ultra este o modalitate usoara de a curata mai profund intre dinti, ajutandu-te sa iti formezi un obicei sanatos.

S-a dovedit clinic ca este la fel de eficace pentru sanatatea gingiilor ca ata dentara**

S-a dovedit clinic ca Philips Sonicare AirFloss Ultra imbunatateste sanatatea gingiilor la fel de mult ca ata dentara.** Contribuie la imbunatatirea sanatatii gingiilor in numai doua saptamani.

Dureaza numai 60 de secunde: orientare, apasare, curatare!

Cu AirFloss Ultra, curatarea intregii gurii dureaza numai 60 de secunde pe zi. Pur si simplu selectezi frecventa jeturilor (unic, dublu sau triplu) si tii apasat butonul de activare pentru jeturi continue ori il apesi si il eliberezi pentru modul de jeturi manuale.

Increderea ca iti vei mentine respiratia proaspata si curata intreaga zi

Umple rezervorul de pe maner cu apa de gura sau cu apa, apoi orienteaza aparatul si apasa. Utilizeaza-l impreuna cu apa de gura pentru prospetime la superlativ si beneficii antimicrobiene.

Avantajele acestui irigator bucal philips sonicare airfloss HX8331 dus bucal philips sonicare airfloss ultra white hx8331 01 led

Aparat de curatare interdentara Philips Sonicare AirFloss HX8331 01 1 cap de curatare, 1 maner, Alb Gri

Iată câteva dintre beneficiile unui irigator bucal Philips Sonicare AirFloss:

Curățare eficientă:

Irigatorul bucal Philips Sonicare AirFloss utilizează un jet puternic de apă și aer pentru a îndepărta eficient resturile alimentare și placa bacteriană din zonele greu accesibile, cum ar fi spațiile interdentare și marginile gingiilor. Astfel, asigură o curățare completă și riguroasă a cavității bucale.

Îmbunătățirea sănătății gingiilor

AirFloss contribuie la îmbunătățirea sănătății gingiilor în mod vizibil. Jetul de apă și aer comprimat masajează gingiile, stimulând circulația sanguină și reducând inflamațiile gingivale. Astfel, se poate preveni apariția gingivitei și a altor afecțiuni gingivale.

Ușurință în utilizare

AirFloss este ușor de utilizat și se integrează perfect în rutina ta zilnică de igienă orală. Are un design ergonomic, cu un buton de acționare ușor de apăsat și un rezervor de apă ușor de umplut. Poți obține o curățare completă și rapidă în doar câteva secunde.

Opțiuni personalizate de curățare

Philips Sonicare AirFloss oferă diferite setări de presiune a jetului de apă, astfel încât să poți alege nivelul de confort și intensitate potrivit pentru tine. Poți ajusta presiunea în funcție de sensibilitatea gingiilor tale și de preferințele personale.

Portabilitate și autonomie: 

AirFloss este un dispozitiv portabil, ceea ce îl face convenabil pentru călătorii și utilizare în deplasare. Bateria sa puternică îți oferă o autonomie suficientă pentru a efectua mai multe sesiuni de curățare înainte de a o încărca din nou.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le oferă irigatorul bucal Philips Sonicare AirFloss. Înainte de a utiliza orice dispozitiv, este întotdeauna recomandat să consulți instrucțiunile de utilizare și să primești sfaturi de la un medic dentist pentru a te asigura că se potrivește nevoilor și condițiilor tale dentare specifice.

Dus bucal philips sonicare airfloss ultra white hx8331 01 led

Alege Philips Sonicare AirFloss Ultra și fii în pas cu tehnologia modernă în materie de îngrijire orală. Nu rata ocazia de a experimenta această revoluție în curățarea gingiilor.

Comandă chiar acum și fii gata să zâmbești cu încredere!

De ce un irigator bucal philips sonicare airfloss are acest pret?

Cu Philips Sonicare AirFloss Ultra, vei observa o diferență semnificativă în doar două săptămâni. Acest dispozitiv inovator a fost conceput pentru a-ți oferi gingii sănătoase și strălucitoare. Acum ai o alternativă rapidă și eficientă la ata dentară tradițională.

Nu mai trebuie să pierzi timp prețios pentru a folosi ata dentară. AirFloss Ultra te ajută să obții aceleași rezultate excelente, fără a te chinui cu ata. Simplu și ușor de utilizat, dispozitivul îți oferă un jet puternic de apă și aer comprimat, care îndepărtează eficient placa bacteriană și reziduurile alimentare de la nivelul gingiilor și din spațiile interdentare.

Cu AirFloss Ultra, sănătatea gingiilor tale este în mâinile tale. Este momentul să faci o schimbare și să investești într-o igienă orală de înaltă calitate. Descoperă beneficiile inovatoare ale Philips Sonicare AirFloss Ultra, un aparat curatat dintii cu jet de apa, și bucură-te de un zâmbet strălucitor și gingii sănătoase într-un timp record!

Produse asemanatoare cu dus bucal philips sonicare airfloss ultra white hx8331 01 led

Recenzi reale dus bucal philips sonicare airfloss ultra white hx8331

Comanda Aparat de curatare interdentara Philips Sonicare AirFloss HX8331/01, 1 cap de curatare, 1 maner, Alb/Gri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *