Cel mai avansat irigator bucal este de la Oral-B: OxyJet

Oral-B este o marcă de produse pentru igiena orală, recunoscută pe plan internațional pentru gama sa variată de periuțe de dinți electrice, irigatoare bucale, pastă de dinți și alte accesorii pentru îngrijirea dinților și a gingiilor. Fondată în anii 1950, Oral-B a devenit un lider în industria igienei orale, oferind tehnologii inovatoare și produse de înaltă calitate.

Cele mai bune dusuri bucale Oral B

Conform analizelor noastre și ținând cont și de opinia consumatorilor, vă oferim ceea ce credem că este cea mai bună achiziție pentru un irigator bucal Oral-B, atât de masă (cele statice), portabile sau de călătorie.

Dusurile bucale Oral-B, cele mai prestigioase de pe piata

De la înființare, acum peste 60 de ani, brandul a fost mereu la vârful inovației în domeniul igienei dentare. Au fost pionierii introducerii perilor moi de nailon în periuțele de dinți, una dintre periile lor a călătorit pe Lună în 1969 la bordul Apollo XI 

Astăzi, brandul se evidențiază prin gama lor de irigatoare bucale Oral-B, considerate cele mai recomandate de stomatologi și mereu printre primele trei cele mai bine vândute la nivel mondial. Nu e de mirare că irigatoarele Oral-B domină piața, fiind cele mai căutate și pe platforme de e-commerce.

Această popularitate se datorează în mare parte inovației continue a brandului, care dezvoltă produse unice folosind tehnologii brevetate, imposibil de replicat de către concurenții săi.

Periuțe și Dusuri Bucale Oral B

Oral-B este o marcă de produse pentru igiena orală, recunoscută pe plan internațional pentru gama sa variată de periuțe de dinți electrice, irigatoare bucale, pastă de dinți și alte accesorii pentru îngrijirea dinților și a gingiilor. Fondată în anii 1950, Oral-B a devenit un lider în industria igienei orale, oferind tehnologii inovatoare și produse de înaltă calitate.

Periuțele de dinți electrice Oral-B

Printre cele mai populare produse Oral-B se numără periuțele de dinți electrice, care sunt concepute să ofere o curățare mai eficientă și mai delicată decât periuțele de dinți manuale. Acestea includ caracteristici precum tehnologia de oscilație-rotire și senzori de presiune pentru a ajuta utilizatorii să obțină o igienă orală optimă.

Irigatoare Bucale Oral-B

Oral-B oferă, de asemenea, o varietate de irigatoare bucale, care utilizează un jet pulsatoriu de apă pentru a îndepărta placa bacteriană și resturile alimentare din zonele inaccesibile cu periuța de dinți sau ața dentară. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a completa rutina de igienă orală și pentru a contribui la menținerea sănătății gingiilor și a dinților.

Pastă de dinți Oral-B

În plus, Oral-B dezvoltă și comercializează pastă de dinți, ață dentară, gume de mestecat și alte accesorii pentru igiena orală, oferind clienților o gamă completă de produse pentru îngrijirea dinților și a gingiilor.

De-a lungul anilor, Oral-B și-a consolidat reputația ca fiind unul dintre cei mai de încredere furnizori de produse pentru igiena orală, câștigând încrederea milioanelor de clienți din întreaga lume.

Dus bucal Oral B Oxyjet

Tehnologia Oxyjet este o inovație distinctivă a brandului Oral-B și se referă la tehnologia utilizată în irigatoarele bucale Oral-B Oxyjet. Acest sistem utilizează un amestec de apă și aer pentru a crea un jet pulsatoriu care eliberează micro-bule de oxigen, oferind o curățare profundă și eficientă a zonei interdentare și a spațiilor subgingivale.

Principiul de funcționare al tehnologiei Oxyjet constă în combinarea apei cu aerul pentru a forma micro-bule de oxigen. Aceste micro-bule sunt capabile să pătrundă în zonele greu accesibile, cum ar fi spațiile interdentare și sub linia gingivală, și să îndepărteze eficient placa bacteriană, resturile alimentare și impuritățile. Acest proces este îmbunătățit de prezența oxigenului, care ajută la descompunerea bacteriilor și la îmbunătățirea sănătății gingiilor.

Prin utilizarea irigatorului bucal Oral-B Oxyjet cu tehnologie Oxyjet, utilizatorii pot beneficia de mai multe avantaje, printre care:

  1. Curățare eficientă: Micro-bulele de oxigen ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene și a resturilor alimentare din zonele greu accesibile, contribuind la o curățare mai completă a dinților și a gingiilor.

  2. Îmbunătățirea sănătății gingiilor: Tehnologia Oxyjet poate ajuta la reducerea inflamației gingivale și a sângerării gingivale, contribuind astfel la îmbunătățirea sănătății gingiilor și prevenirea gingivitei.

  3. Proces non-invaziv: Utilizarea irigatorului bucal Oxyjet este non-invazivă și nu necesită forțarea firului dental între dinți, ceea ce poate fi mai confortabil pentru unii utilizatori.

  4. Versatilitate: Irigatorul bucal Oral-B Oxyjet poate fi utilizat în combinație cu apa simplă sau cu soluții speciale pentru igienă orală, precum soluțiile de gură antibacteriene.

În concluzie, tehnologia Oxyjet a brandului Oral-B reprezintă o inovație importantă în domeniul igienei orale, oferind utilizatorilor o modalitate eficientă și confortabilă de a-și menține sănătatea gingiilor și a dinților.