Cel mai bun dus bucal pentru implanturi dentare

Cuprins articol

Cel mai bun dus bucal pentru implanturi dentare

Recomandări privind cel mai bun dus bucal pentru implanturi dentare:

Alegeți vârfuri moi de plastic;

Igienizați cu jet mic

Pentru o igienă orală eficientă, alegeți vârfuri moi de plastic și utilizați un jet de presiune mic. Dușurile bucale sunt excelente pentru îndepărtarea bacteriilor și a resturilor alimentare din jurul implanturilor, contribuind la prevenirea inflamației. Studiile au demonstrat că utilizarea unui duș bucal cu presiune redusă, vârfuri moi și clorhexidină reduce sângerarea gingiilor și este de trei ori mai eficientă în reducerea inflamației comparativ cu clătirea cu apă simplă. Se recomandă utilizarea dușurilor bucale de două ori pe zi, cu vârfuri din plastic (nu metal), și, în caz de inflamație a mucoasei, diluarea apei cu o soluție de clorhexidină fără alcool.

Cel mai bun dus bucal pentru implanturi dentare din 2023

Dus bucal WaterPik WP-100

Avantajele utilizării acestui produs sunt multiple:

 1. Indepartarea eficientă a plăcii bacteriene: Curăță zonele tratate de placa bacteriană cu o eficiență de până la 99,9%.

 2. Gingii mai sănătoase: A fost clinic dovedită o eficacitate cu până la 50% mai mare în îmbunătățirea sănătății gingiilor în comparație cu folosirea atei dentare tradiționale.

 3. Ideal pentru implanturi: S-a demonstrat clinic că este de două ori mai eficient în îmbunătățirea sănătății gingiilor din jurul implanturilor, folosind vârful Plaque Seeker®, în comparație cu atele dentare.

 4. Esential pentru coroanele dentare: S-a dovedit clinic că are o eficacitate triplă în înlăturarea plăcii bacteriene din jurul coroanelor dentare folosind vârful ortodontic, față de atele dentare.

 5. **Îndepărtează placa bacteriană și resturile alimentare în zonele adânci dintre dinți și sub gingii, unde accesul cu periajul normal sau ata dentară este dificil.

 6. Lasă în gură o senzație incredibil de proaspătă și curată.

 7. Excelent pentru persoanele cu implanturi dentare, coroane dentare și poduri.

Dus bucal pentru implanturi

Dus bucal Philips Sonicare Power Flosser HX3806 33, tehnologie QuadStream, 2 capete de curatare, 3 niveluri de intensitate, husa,

 • Tehnologie Quad Stream pentru o curatare interdentara mai rapida si mai eficienta
 • Tehnologia Pulse Wave ofera ghidare de la un dinte la altul
 • 2 moduri de curatare interdentara, 3 niveluri de intensitate
 • Curatare completa in 60 de secunde
 • Incarcare rapida, universala, cu cablu USB-C
 • Rezervor de 250 ml usor de umplut
 • Tehnica fara efort
 • Capete standard pentru o curatare eficienta

Stele: 4.21 din 5 pe eMag din 61 de review-uri

Produse bio pentru o igiena orala remarcabila

Optează pentru produse bio pentru o sănătate orală de excepție. Experimentează calitatea superioară și beneficiile pentru zâmbetul tău strălucitor și gingiile sănătoase. Cumpără acum pentru a îmbunătăți igiena ta orală!

Mai multe modele de Dus bucal pentru implanturi dentare si nu doar atat:

Daca cauti cel mai bun dus bucal pentru implanturi dentare si ai un buget mai mare pentru asta iti recomandam sa dai un ochi si peste aceste dusuri bucale profesionale de o calitate superioara. Toate au reglare a jetului si le poti folosi treapta cea mai mica pt a nu deranja in cazul implanturilor.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *