Irigatoare bucale Waterpulse

Descoperă inovația și calitatea unui Dus Bucal Waterpulse în îngrijirea orală! Cu o istorie începând încă din 1962, Waterpulse a fost pionier în dezvoltarea acestui tip de dispozitiv. Dusul bucal Waterpulse Ultra (V300) reprezintă vârful de gamă al acestui producător american, oferind utilizatorilor rezultate excelente în menținerea unei igiene orale corecte.

Cele mai vândute modele de dusuri bucale Waterpulse

Descoperă cele mai populare modele de dusuri bucale Waterpulse, alese de mii de utilizatori pentru eficiența și performanța lor excepțională în menținerea unei igiene orale impecabile.

Irigator Bucal, Waterpulse V300, 5 Varfuri Incluse, 10 Trepte Presiune, 20-120psi, 1200 pulsatii /min, Rezervor 800ml, Alimentare 110-220V, Autonomie 2 minute

Beneficii dus bucal Waterpulse Ultra V300

 • Tehnologia de ultima ora face ca igiena orala si sanatatea gingiilor sa fie imbunatatita cu pana la 93% (conform studiilor celor mai de renume universitati din America) in comparatie cu folosirea doar a periutei si a atei dentare.
 • Presiunea apei poate fi reglata intre 10 si 90 de psi, iar pulsatiile sunt intre 1000 si 1200 pe minut.
 • Dusul bucal se foloseste cu apa calduta la 37 de grade sau cu solutie diluata de apa de gura Curaprox (cu continut de 0,05; 0,12 sau 0,2%).

Dusul bucal Waterpulse Ultra (V300) contine: Waterpulse este singurul producator care ofera 7 varfuri diferite, pentru nevoile fiecarui utilizator:

 • Varf jet standard: cu pana la 93% mai eficient decat utilizarea atei dentare pentru imbunatatirea sanatatii gingiei
 • Varf ortodontic:indepartarea tartrului din jurul aparatelor ortodontice, implanturi, punti si alte lucrari dentare
 • Varf Pik Pocket: acopera 90% dintr-o cavitate de 6mm. Curatare extrem de blanda
 • Varf periuta de dinti: combinatie de periuta si jet de apa pentru o eficienta crescuta a periajului, cu varf rotunjit, periaza cu blandete zonele cu acces dificil.
 • Curatator pentru limba: indepartarea bacteriilor ce provoaca respiratia rau mirositoare
 • Varful Plaque Seeker: recomandat pentru curatarea zonelor din jurul implantelor dentare si a puntilor metalo-ceramice.

Volumul rezervorului unui dus bucal Waterpulse Ultra (V300) este de 800 ml.

Beneficiile folosirii unui dus bucal Waterpulse

Experimentează beneficiile incontestabile ale dusurilor bucale Waterpulse:

 1. Eliminare eficientă a plăcii bacteriene: În doar 3 secunde, îndepărtează până la 99,9% din placa bacteriană, conform studiilor clinice.

 2. Îmbunătățirea sănătății gingiilor și a cavității bucale: Este cu până la 50% mai eficient decât ața dentară clasică, confirmat clinic.

 3. Ideal pentru implanturi dentare: Dovedit clinic că este de 2 ori mai eficient în îmbunătățirea sănătății gingivale în zonele cu implanturi față de ața dentară.

 4. Esential pentru aparatele ortodontice: De 3 ori mai eficient în îndepărtarea plăcii bacteriene din jurul aparatului dentar decât ața dentară, utilizând varful ortodontic.

 5. Curățare comprehensivă: Îndepărtează placa bacteriană și resturile alimentare din spațiile interdentare, subgingivale și sublinguale.

 6. Stimulează sănătatea gingiilor: Prin masaj și stimulare, contribuie la sănătatea gingiilor.

 7. Oferă o senzație de curățenie și prospetime incredibilă.

 8. Potrivit pentru persoanele cu implanturi dentare, lucrări protetice, coroane, fațete și bracket-uri.

 9. Îmbunătățește sănătatea gingiilor în doar 14 zile.

Experimentează o igienă orală superioară și bucură-te de un zâmbet sănătos și strălucitor cu dusurile bucale Waterpulse!